Debreceni Ünnepi Játékok

A DEBRECENI ÜNNEPI JÁTÉKOK ESŐNAPSZABÁLYZATA
FELELŐS FŐSZERVEZŐ: COOPERA Művészeti Nonprofit Közhasznú Kft.

  1. A COOPERA Művészeti Nonprofit Közhasznú Kft. (továbbiakban: Főszervező) az előadást legkésőbb az előadás napján 18 óráig mondhatja le időjárási körülményekre hivatkozva. Erről a debreceniunnepijatekok.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben erre nem kerül sor a Főszervező az előadás megtartására készül.
  2. Amennyiben az előadást a meghirdetett időpontban az időjárási viszontagságok miatt nem tudják elkezdeni, maximum 120 perces csúszással lehet eltolni az előadás kezdésének időpontját.
  3. A Főszervező a változás jogát fenntartja az időjárási körülményekre hivatkozva az előadást a helyszínen is lemondhatja, vagy a már megkezdett előadást megszakíthatja, ebben az esetben lehetősége van maximum 60 percet várni az újrakezdésre.
  4. Amennyiben az előadás első része lezajlott, a második rész azonban már nem indítható el a rossz idő miatt, ebben az esetben az előadás megtartottnak tekinthető, a jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
  5. Amennyiben az előadás félbeszakad az első felvonás közben, és a meghirdetett napon már nem tartható meg, azaz nem teljesül, az előadást a Főszervező a meghirdetett esőnapon tartja meg. Ebben az esetben a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelyek időpontjai a debreceniunnepijatekok.hu honlapon, az adott előadás adatlapján olvashatóak. Amennyiben az előadásnak van kijelölt esőnapja, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
  6. Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség, azok az előadás időpontját követő 30 napon belül visszaválthatók online a jegy.hu felületén, vagy a vásárlás helyszínén.
  7. A Főszervező fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy esetleges pandémiás helyzet esetén elmaradt előadást más időpontban tarthatja meg. A megváltott jegyek ebben az esetben nem válthatók vissza, a jegyek visszaváltását a nézők csak akkor kérhetik, ha az esetleges pandémiás helyzet miatt az előadás lemondásra kerül. A jegyek visszaváltására online az jegy.hu oldalon az erre a lehetőségre kialakított felületen van mód.
  8. A Főszervező a műsorváltozás jogát fenntartja.
  9. A jegyvásárlással a néző az időjárási szabályzatot elfogadta.