Debreceni Ünnepi Játékok

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlásra weboldalunkon, illetve a jegy.hu oldalán van lehetőség.

A Varázsfuvola című előadásra jegyek ITT vásárolhatók.
A Klasszikusok éjszakája című előadásra jegyek ITT vásárolhatók.

Kedvezmények:

 • Az előadás jegyárából 20% kedvezményt kap minden diák-, pedagógus- vagy nyugdíjas-igazolvánnyal rendelkező vásárló.
  (A kedvezményre jogosító igazolványokat a helyszínen, az előadásra való belépéskor ellenőrizzük.)
 • Amennyiben a programsorozat több, különböző produkciójára egyidejűleg vásárol jegyeket, az alábbi kedvezményben részesülhet:
  3 különböző előadásra való jegyvásárlás esetén 30%,
  4 különböző előadásra  való jegyvásárlás esetén 40%,
  5 különböző előadásra való jegyvásárlás esetén 50% kedvezményt kap a jegyek árából.

A kedvezmények nem érvényesek a Mozart: A varázsfuvola és a Klasszikusok Éjszakája előadásokra.

A DEBRECENI ÜNNEPI JÁTÉKOK ESŐNAPSZABÁLYZATA

FELELŐS FŐSZERVEZŐ: COOPERA Művészeti Nonprofit Közhasznú Kft.

 1. A COOPERA Művészeti Nonprofit Közhasznú Kft. (továbbiakban: Főszervező) az előadást legkésőbb az előadás napján 18 óráig mondhatja le időjárási körülményekre hivatkozva. Erről a debreceniunnepijatekok.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben erre nem kerül sor a Főszervező az előadás megtartására készül.
 2. Amennyiben az előadást a meghirdetett időpontban az időjárási viszontagságok miatt nem tudják elkezdeni, maximum 120 perces csúszással lehet eltolni az előadás kezdésének időpontját.
 3. A Főszervező a változás jogát fenntartja az időjárási körülményekre hivatkozva az előadást a helyszínen is lemondhatja, vagy a már megkezdett előadást megszakíthatja, ebben az esetben lehetősége van maximum 60 percet várni az újrakezdésre.
 4. Amennyiben az előadás első része lezajlott, a második rész azonban már nem indítható el a rossz idő miatt, ebben az esetben az előadás megtartottnak tekinthető, a jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
 5. Amennyiben az előadás félbeszakad az első felvonás közben, és a meghirdetett napon már nem tartható meg, azaz nem teljesül, az előadást a Főszervező a meghirdetett esőnapon tartja meg. Ebben az esetben a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelyek időpontjai a debreceniunnepijatekok.hu honlapon, az adott előadás adatlapján olvashatóak. Amennyiben az előadásnak van kijelölt esőnapja, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
 6. Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség, azok az előadás időpontját követő 30 napon belül visszaválthatók online a jegy.hu felületén, vagy a vásárlás helyszínén.
 7. A Főszervező fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy esetleges pandémiás helyzet esetén elmaradt előadást más időpontban tarthatja meg. A megváltott jegyek ebben az esetben nem válthatók vissza, a jegyek visszaváltását a nézők csak akkor kérhetik, ha az esetleges pandémiás helyzet miatt az előadás lemondásra kerül. A jegyek visszaváltására online az jegy.hu oldalon az erre a lehetőségre kialakított felületen van mód.
 8. A Főszervező a műsorváltozás jogát fenntartja.
 9. A jegyvásárlással a néző az időjárási szabályzatot elfogadta.

Megértésüket köszönjük!