Debreceni Ünnepi Játékok

NYÁRESTI OPERASLÁGEREK
Dolora Zajick és Ramón Vargas
mesterkurzusának zárókoncertje

A 2022-es Debrecen Ünnepi Játékok részeként egyhetes bel canto mesterkurzust tart két világhírű operaénekes: Dolora Zajick és Ramón Vargas. A nyári akadémia résztvevői olyan hazai énekesek, akikkel az operakedvelő közönség számos alkalommal találkozhatott már, és olyan külföldi operaénekesek, akik először érkeznek Magyarországra. Ami a műfaj szeretetén kívül közös bennük, az az, hogy egyetértenek abban: egy művész pályája során sosem hagyja abba a tanulást és fejlődést, az új lehetőségek új tapasztalatokat adhatnak számukra. A Coopera a kurzussal elsősorban a magyar művészeinket szeretné támogatni, hogy a nemzetközi hírű művészekkel együtt dolgozva olyan tudással lehessenek gazdagabbak, amely nemcsak a hazai operajátszás színvonalát és jövőjét erősítheti, de segítségükre lehet abban, hogy nemzetközi színpadokon képviseljék Magyarországot.

A közönség az áriaesten népszerű operaáriákat és duetteket hallhat a mesterkurzus résztvevőinek közreműködésével. A Nagyerdei Szabadtéri Színpadon már biztosan fellép Ferenczy Orsolya, Kálnay Zsófia, Balczó Péter, valamint Charles Styles a londoni Ken Querns-Langley Bel Canto Vocal Studio tanítványa.

Zongorán kísér: MAZALIN WANDA és BOLYKY ZOLTÁN
Az est hossza 70 perc szünet nélkül.

A Nagyerdei Szabadtéri Színpadon már biztosan fellép Ferenczy Orsolya, Kálnay Zsófia, Balczó Péter, valamint a londoni Ken Querns-Langley Bel Canto Vocal Studio és a Conservatorio di Milano tanítványai.

dátum

2022. 08 14.
Expired!

időpont

20:30 - 21:40

More Info

Jegyvásárlás

helyszín

Nagyerdei Szabadtéri Színpad
kategória
Jegyvásárlás